nagerechten

Haagsche bluf

Geplaatst op:

Benoodigdheden: Bereiding: De melk op een beetje na aan de kook brengen, de bloem met het beetje achtergehouden melk aanmengen en door de kokende melk roeren. De vla […]

patisserie

Groentekoekjes

Geplaatst op:

Benoodigdheden:  Bereiding:  Groenten goed schoon spoelen, wasschen en fijn snipperen. Prei fijn snipperen en goed wasschen, peterselie wasschen en met steeltjes en al zeer fijn snijden. Groenten, prei […]

Gerechten

Blinde vinken

Geplaatst op:

Benoodigdheden: Bereiding:  Meel en melk met ei en een weinig zout tot een dun beslagje roeren. De koekenpan vet maken met een weinig boter, 1/4 van het beslag […]

nagerechten

Havermoutpudding

Geplaatst op:

Benoodigdheden:  Bereiding:  De melk aan de kook brengen, de havermout er in strooien. De koffie, koekkruiden of kaneel en een snuifje zout en suiker naar smaak toevoegen. De […]

patisserie

Maiskoekjes

Geplaatst op:

Benoodigdheden:  Bereiding:  De korrels uit de kolven nemen en met een bodempje water en zout gaar koken in 15 minuten. De gare korrels malen. De ui ontvellen, wasschen […]